Droger reparatie Amersfoort

Droger reparatie AmersfoortDroger reparatie Amersfoort

Droger reparatie Amersfoort door ons vakkundig team van witgoedmonteurs. Wilt u snel en efficiënt van uw wasdroger storing af, bel dan onze wasdroger monteur.

Wij kunnen u van dienst zijn voor alle merken, zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA , Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Droger reparatie Amersfoort: Droger maakt dreungeluid

Wat kan het veroorzaken: Een wasdroger die geluid maakt dat klinkt als een dreun, kan ook verschillende mogelijkheden hebben:

Items zijn samengeklonterd tijdens een droogcyclus, vooral grote items zoals handdoeken en beddengoed.

Tennisschoenen worden in de droger getrommeld.

De droger is niet recentelijk gebruikt en de trommelrollen zijn afgeplat.

Hoe herstel je het:

Stop de droogcyclus en ontwar de gedraaide items. Voeg grote items losjes toe en verminder het aantal grote items per droogcyclus.

Vermijd het drogen van tennisschoenen in de droger, maar kies voor luchtdrogen.

Laat de droger enkele minuten draaien, zodat de trommelrollen hun vorm kunnen herwinnen en het geluid kunnen stoppen

Droger reparatie Amersfoort: Luide droger beukende ruis

Wat kan de oorzaak zijn: wanneer trommelrollen versleten raken, kunnen ze de droger niet helpen soepel te tuimelen, wat kan leiden tot een hard stampend of rommelend geluid.

Hoe te repareren:
Om toegang te krijgen tot de trommelrollen en deze te evalueren, verwijdert u de voor- en bovenpanelen van de droger, evenals de droogtrommel. Als de rollen versleten lijken, moeten ze worden vervangen. Zelfs als er maar één rol versleten is, raden we aan om ze allemaal tegelijkertijd te vervangen.

Droger reparatie Amersfoort: Wasdroger piept

Wat kan de oorzaak zijn: Een piepend geluid mag niet worden genegeerd, omdat dit een van de volgende storingen kan aangeven:

Slijtage aan de spanpoelie

Een kapotte aandrijfriem

Versleten drumglijders

Hoe te repareren: Deze componenten kunnen niet worden gerepareerd en kunnen het beste worden vervangen door een professionele service.

We weten dat een wasdroger die geluid maakt uw wasroutine kan stoppen.
Bel vandaag nog wasdroger reparatie Amersfoort en laat het probleem vakkundig verhelpen door éen van onze wasdroger reparatie technicus.

Wanneer uw wasdroger stopt met werken zoals het behoort, adviseren wij u rustig achterover te gaan zitten en weten dat ons team van wasdroger monteur bij de is om u te helpen.
U kunt ons bellen om een afspraak te maken, of het contactformulier invullen. In beide situaties is een afspraak snel ingepland. Voordat wij bij u thuis zijn wordt u een uur van tevoren gebeld, zodoende hoeft u niet onnodig thuis te wachten tot wij arriveren.