Wasdroger werkt niet goed

Wasdroger werkt niet goed meer. Mijn wasdroger van Indesit (Model: IDCEG45BH (EU) maakt het geluid alsof er een lager kapot is gegaan of er iets gebroken is in het rotatiesysteem   *******   Tumbler dryer from Indesit (Model: IDCEG45BH(EU) is making a sound like the bearing has gone or something is broken in the rotating system wasdroger werkt niet goed

Wij hebben een Siemens (E44-10) wasdroger, gekocht in 2010. Hij geeft steeds aan dat het reservoir vol zit, terwijl dit niet zo is. Kunnen jullie dit repareren en wat zijn hiervoor de kosten?

Sinds gisteren wordt door onze wasdroger het programma qua tijd ingekort op het display – heel snel klaar met drogen, maar de was is nog nat.

Mijn wasdroger gaat niet meer aan maar doet het ook weer af en toe
wel.

Wasdroger werkt niet goed sinds gisteren. Wij hebben een Siemens (E44-10) wasdroger, gekocht in 2010. Hij geeft steeds aan dat het reservoir vol zit, terwijl dit niet zo is. Kunnen jullie dit repareren en wat zijn hiervoor de kosten?

I have AEG Lavamat Turbo (Lavamat 12843 vit) washer-dryer. It just stopped on Friday while it was on dryer mode and will not work again. It looks like there is no electricity coming to the machine; when you turn or push buttons; digital screen do not work, no lights come. We checked the electric box in the flat, every switch is up.

Hello my Bosch Maxx condenser dryer heats up and spins OK but does not dry the clothes properly.
The water is not going into the water tank lately.

Wij hebben een klant die een defecte Samsung HS 169514 droger. De droger maakt een piepend geluid. Zouden jullie eventueel bij deze klant langs kunnen gaan om deze te repareren? Wat zijn de standaardkosten? Samsung wilt deze machine niet meer repareren omdat hij buiten de levensduur en garantie valt. Wij willen de klant toch graag helpen.

Van onze Zanussi ZTE285 Condensdroger draait de trommel binnenin niet meer.
De programma’s doen het wel gewoon. Lijkt een probleem van defecte aandrijfriem, mogelijk dat u dit kunt verhelpen.

Ik zit met een kapotte Samsung droger (2 jaar oud) met een ‘HE” (kapotte warmtepomp) melding.

Ik heb een andere droger sinds een week (een relatief nieuwe van mijn moeder overgenomen), maar hij lijkt ergens te lekken. Na elke droogbeurt ligt er water op de grond.

Wasmachine gaat niet aan

Wasmachine gaat niet meer aan, hij lijkt wel dood. Het gaat om een Whirlpool, hij doet helemaal niets meer.

Ik kan de knoppen van mijn Whirlpool wasmachine niet meer indrukken. Het plaatje waar de knoppen opzitten schiet naar binnen, met gevolg dat ik mijn wasmachine niet meer kan gebruiken.

Aan/uit knop kan niet meer ingedrukt worden.

Wasmachine LG is gestopt met zijn programma’s en doet niets meer. Ik krijg hem niet meer aan de praat.

Ik krijg mijn wasmachine niet aan – hij start niet.

Lampjes tussen centrifugeren en full stop branden allemaal. Vervolgens doet de wasmachine helemaal niets meer. Filter al schoongemaakt, maar helpt niets.

Bosch wasmachine Aan/uit knop weigert alle diensten. Programma start niet.

Wasmachine heeft onder water gestaan maar geen kortsluiting in geval van stroomstoring of rook uit machine. Machine heeft ongeveer 15 m in water gestaan en reageert nergens meer op.

Hello,   I have a Bosch washing machine and am repeatedly getting the Error 18 code even though I’ve cleared the filter.

Mijn wasmachine (LG) gaat wel aan maar start niet… De ene dag wel, de andere dag niet.. De machine geeft geen foutcode, heeft wel watertoevoer en de stekker zit in het stopcontact. Ook de deur sluit gewoon. Wat kan er mis zijn?wasmachine gaat niet aan

Onze Samsung wasmachine is halverwege een programma gestopt. We hebben het water weg laten lopen en het filter schoon gemaakt maar de machine wil niet meer aan,

Wasmachine gaat niet aan, het is een AEG Lavamat Turbo, was/droog combi en geeft een error die ik in de gebruiksaanwijzing niet terug vindt. Hij heeft een aantal keer kortsluiting gegeven tijdens het wassen en toen deed hij het niet meer.

Ik heb een Indesit wasmachine/droger waarbij het lampje van het deurslot blijft knipperen als ik een nieuwe was wil starten.

Ik kan de knoppen van mijn Whirlpool wasmachine niet meer indrukken. Het plaatje waar de knoppen opzitten schiet naar binnen, met gevolg dat ik mijn wasmachine niet meer kan gebruiken.

Foutcode Li – Volgens de handleiding is de motor kapot. Dit gaat te veel kosten – wij kopen een nieuwe wasmachine.

Geen storing waar geen oplossing voor is: bel met de wasmachine monteur: 0686360040.