Wasmachine gaat niet aan

Wasmachine gaat niet meer aan, hij lijkt wel dood. Het gaat om een Whirlpool, hij doet helemaal niets meer.

Ik kan de knoppen van mijn Whirlpool wasmachine niet meer indrukken. Het plaatje waar de knoppen opzitten schiet naar binnen, met gevolg dat ik mijn wasmachine niet meer kan gebruiken.

Aan/uit knop kan niet meer ingedrukt worden.

Wasmachine LG is gestopt met zijn programma’s en doet niets meer. Ik krijg hem niet meer aan de praat.

Ik krijg mijn wasmachine niet aan – hij start niet.

Lampjes tussen centrifugeren en full stop branden allemaal. Vervolgens doet de wasmachine helemaal niets meer. Filter al schoongemaakt, maar helpt niets.

Bosch wasmachine Aan/uit knop weigert alle diensten. Programma start niet.

Wasmachine heeft onder water gestaan maar geen kortsluiting in geval van stroomstoring of rook uit machine. Machine heeft ongeveer 15 m in water gestaan en reageert nergens meer op.

Hello,   I have a Bosch washing machine and am repeatedly getting the Error 18 code even though I’ve cleared the filter.

Mijn wasmachine (LG) gaat wel aan maar start niet… De ene dag wel, de andere dag niet.. De machine geeft geen foutcode, heeft wel watertoevoer en de stekker zit in het stopcontact. Ook de deur sluit gewoon. Wat kan er mis zijn?wasmachine gaat niet aan

Onze Samsung wasmachine is halverwege een programma gestopt. We hebben het water weg laten lopen en het filter schoon gemaakt maar de machine wil niet meer aan,

Wasmachine gaat niet aan, het is een AEG Lavamat Turbo, was/droog combi en geeft een error die ik in de gebruiksaanwijzing niet terug vindt. Hij heeft een aantal keer kortsluiting gegeven tijdens het wassen en toen deed hij het niet meer.

Ik heb een Indesit wasmachine/droger waarbij het lampje van het deurslot blijft knipperen als ik een nieuwe was wil starten.

Ik kan de knoppen van mijn Whirlpool wasmachine niet meer indrukken. Het plaatje waar de knoppen opzitten schiet naar binnen, met gevolg dat ik mijn wasmachine niet meer kan gebruiken.

Foutcode Li – Volgens de handleiding is de motor kapot. Dit gaat te veel kosten – wij kopen een nieuwe wasmachine.

Geen storing waar geen oplossing voor is: bel met de wasmachine monteur: 0686360040.