Wasdroger werkt niet goed

Wasdroger werkt niet goed meer. Mijn wasdroger van Indesit (Model: IDCEG45BH (EU) maakt het geluid alsof er een lager kapot is gegaan of er iets gebroken is in het rotatiesysteem   *******   Tumbler dryer from Indesit (Model: IDCEG45BH(EU) is making a sound like the bearing has gone or something is broken in the rotating system wasdroger werkt niet goed

Wij hebben een Siemens (E44-10) wasdroger, gekocht in 2010. Hij geeft steeds aan dat het reservoir vol zit, terwijl dit niet zo is. Kunnen jullie dit repareren en wat zijn hiervoor de kosten?

Sinds gisteren wordt door onze wasdroger het programma qua tijd ingekort op het display – heel snel klaar met drogen, maar de was is nog nat.

Mijn wasdroger gaat niet meer aan maar doet het ook weer af en toe
wel.

Wasdroger werkt niet goed sinds gisteren. Wij hebben een Siemens (E44-10) wasdroger, gekocht in 2010. Hij geeft steeds aan dat het reservoir vol zit, terwijl dit niet zo is. Kunnen jullie dit repareren en wat zijn hiervoor de kosten?

I have AEG Lavamat Turbo (Lavamat 12843 vit) washer-dryer. It just stopped on Friday while it was on dryer mode and will not work again. It looks like there is no electricity coming to the machine; when you turn or push buttons; digital screen do not work, no lights come. We checked the electric box in the flat, every switch is up.

Hello my Bosch Maxx condenser dryer heats up and spins OK but does not dry the clothes properly.
The water is not going into the water tank lately.

Wij hebben een klant die een defecte Samsung HS 169514 droger. De droger maakt een piepend geluid. Zouden jullie eventueel bij deze klant langs kunnen gaan om deze te repareren? Wat zijn de standaardkosten? Samsung wilt deze machine niet meer repareren omdat hij buiten de levensduur en garantie valt. Wij willen de klant toch graag helpen.

Van onze Zanussi ZTE285 Condensdroger draait de trommel binnenin niet meer.
De programma’s doen het wel gewoon. Lijkt een probleem van defecte aandrijfriem, mogelijk dat u dit kunt verhelpen.

Ik zit met een kapotte Samsung droger (2 jaar oud) met een ‘HE” (kapotte warmtepomp) melding.

Ik heb een andere droger sinds een week (een relatief nieuwe van mijn moeder overgenomen), maar hij lijkt ergens te lekken. Na elke droogbeurt ligt er water op de grond.