Koelkast monteur Amersfoort

Koelkast monteur AmersfoortKoelkast monteur Amersfoort

Koelkast monteur Amersfoort voor snelle en vakkundige reparatie aan uw koelkast. Uiteindelijk kunt u niet zonder koelkast. Mocht een onderdeel vervangen moeten worden, dan is dit veelal geen probleem, omdat wij de meest gangbare onderdelen op voorraad hebben. Maakt u zich geen zorgen, bel uw koelkast monteur Amersfoort.

Alle reguliere merken koelkasten worden door ons gerepareerd, zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, EDY, ETNA , Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

De koelkasten van vandaag zijn zoveel stiller dan hun oudere tegenhangers, dat het zelfs maar schokkend kan zijn om enig geluid te horen. Maar wanneer moet u zich zorgen maken over een koelkast die geluid maakt en welke geluiden duiden op een normale functie? Van klikken tot piepjes, we ontcijferen de bron en de betekenis van koelkastgeluiden.

Koelkast monteur Amersfoort: Problemen oplossen met een koelkast die geluid maakt

Dus hoe luid moet een koelkast in dit tijdperk van stille apparaten zijn? De meeste koelkasten maken een geluidsniveau dat hoort bij een normale werking. We bekijken wat die geluiden zijn en wanneer een koelkast die geluid maakt, op een storing kan duiden.

Koelkast monteur Amersfoort: Koelkast klikkend geluid

Moderne koelkasten gebruiken elektronische bedieningselementen voor tal van bewerkingen en veel van deze bedieningselementen kunnen een klikgeluid maken bij het in- en uitschakelen. Een klikgeluid in de koelkast kan optreden wanneer de bedieningselementen van de vriezer de compressor in- en uitschakelen of wanneer de ontdooicyclus begint of stopt. Klikgeluiden stoppen meestal na enkele seconden.

Als u een continu klikgeluid hoort dat niet ophoudt, is het mogelijk dat de waterlijn van de koelkast of de waterinlaatklep is losgeraakt. Controleer de verbinding van de waterlijn om er zeker van te zijn dat deze veilig is en niet verbroken.

Koelkast monteur Amersfoort: Borrelend of stromend water

Een gorgelend geluid kan optreden als water naar de ijsmaker stroomt om ijs te maken. Evenzo hoort u mogelijk ook een borrelend geluid wanneer vloeibaar koelmiddel door de verdamper en de warmtewisselaar van de koelkast stroomt.

Als u echter plassen in of rond de koelkast opmerkt, kan dit duiden op een probleem met het ontdooisysteem. Overmatige condensatie kan betekenen dat de pakking rond de koelkastdeur vuil of gescheurd is, waardoor koude lucht kan ontsnappen. We raden een professionele koelkast reparatie service aan om het ontdooisysteem te beoordelen of een gescheurde pakking te vervangen.

De kennis van onze monteurs maakt dat zij bijna alle merken kunnen repareren, of het nu koelkasten zijn, of vriezers, of combinatie van beide machines. Ook Amerikaanse koelkasten worden door ons gerepareerd.

Wij hebben een team van gespecialiseerde witgoed reparatie monteurs, voor uw gemak.
Belt u ons om een afspraak te maken voor een dag die u het beste uitkomt. U wordt op de dag van de reparatie door witgoed reparatie Amersfoort gebeld, zodat u weet hoe laat wij bij u zullen zijn.