Droger kapot Amersfoort

Droger kapot Amersfoort

Droger kapot Amersfoort wordt weer snel hersteld door vakkundige monteurs. Daar wij de meeste onderdelen op voorraad hebben, kunt u uw droger meestal weer dezelfde dag gaan gebruiken.Droger kapot Amersfoort

Wij repareren alle merken, waaronder:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA , Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Droger kapot Amersfoort: Droger die een klikgeluid maakt

Wat kan het veroorzaken: Het begrijpen van de voor- en nadelen van gas- en elektrische drogers houdt in dat u weet dat een gasdrogercomponent klikgeluiden kan veroorzaken. Dit geluid komt vaak voor wanneer de gasklep opent, waardoor gas naar de brander van de droger kan stromen en de lucht kan verwarmen. Dit gebeurt met tussenpozen gedurende een droogcyclus en wordt beschouwd als onderdeel van normaal functioneren.

Droger kapot Amersfoort: Droger maakt schrapend geluid

Wat kan de oorzaak zijn: Schraapgeluiden terwijl uw droger draait, treden meestal op wanneer kleine voorwerpen vast komen te zitten in de trommelnaad van de droger. Munten, schroeven of spijkers kunnen uit de zakken vallen en vast komen te zitten in deze naden aan de voor- of achterkant van de droger.

Hoe het te repareren: Schakel de droger uit en inspecteer de naden op losse voorwerpen en verwijder alle gevonden voorwerpen. Controleer de kledingzakken voordat u gaat wassen of drogen om te voorkomen dat kleine voorwerpen worden gepakt.

Droger kapot Amersfoort: Droger rammelt of klopt

Wat kan het veroorzaken: Wanneer u een ratelend geluid van een wasdroger hoort, kunnen er verschillende mogelijke oorzaken zijn:

Tuimelende knopen of ritsen in de droogtrommel

Voorwerpen die op de droger rusten, kunnen gaan trillen door trillingen

Als de wasmachine de droger aanraakt, kan zijn beweging rammelen veroorzaken tijdens een droogcyclus.

Een droger die op een voetstuk staat, kan ervoor zorgen dat items in de lade van het voetstuk gaan rammelen tijdens het gebruik

Hoe herstel je het:

Controleer uw zakken voordat u kleding wast of droogt en losse voorwerpen verwijdert

Leg geen voorwerpen op de droger terwijl deze in werking is

Laat ruimte tussen de wasmachine en de droger

Verwijder items uit de lade van het voetstuk tijdens een droogcyclus.

Weet u niet meer wat te doen, neem dan contact op met de wasdroger reparatie monteur en voor u het weet draait uw wasdroger weer als een zonnetje.

Uw wasdroger laten repareren is veelal een stuk goedkoper dan een nieuwe wasdroger kopen.
Ons team van witgoed monteurs repareren alle wasdrogers. Het maakt hierbij niet uit waar u de machine heeft gekocht, of van welk merk deze is.
Belt u ons wanneer uw machine een foutcode geeft, of helemaal niets meer doet. Wij kunnen snel een afspraak inplannen en bellen u een uur voordat wij bij u thuis zijn voor reparatie.

Uw wasdroger laten repareren wordt nu wel heel eenvoudig. Bel, mail of maak een afspraak online met uw wasdroger specialist.